Thành phần:– 4 củ cà rốt xắt hạt lựu
– 4 cọng cần tây xắt nhỏ
– 1 nắm cải xoăn xắt nhỏ
– 450gr súp lơ
– 1 củ hành tây xắt hạt lựu
– 3-4 tép tỏi băm nhỏ-
– 1 muỗng dầu olive
– 2-3 muỗng bột gia vị (tùy khẩu vị)
– 230gr đậu sống
– 1kg xương ống
Hướng dẫn:1/ Để lửa vừa, áp chảo hành tây trong dầu olive đến khi hành có màu trong suốt
2/ Thêm tỏi và đảo đều trong vài phút
3/ Cho các thành phần còn lại vào trong một cái nồi chứa nước đã hầm xương hơi sôi và để lửa nhỏ
4/ Đậy nắp nồi và nấu đến khi đậu chín (khoảng 90 phút)
Ingredients:
– 4 carrots, chopped
– 4 celery stalks, chopped
– 1 bunch of kale, chopped
– 450gr cauliflower
– 1 whole white onion, diced
– 3-4 cloves garlic, chopped
– 1 teaspoon olive oil
– 2-3 teaspoons no salt seasoning like 21 Salute or Italian
– 230gr uncooked beans
– 1kg bone broth
Directions:1/ In a large pot over medium sauté the chopped onion in the olive oil until translucent
2/ Add garlic and stir and stir an additional minute
3/ Add all remaining ingredients and bring to a low simmer
4/ Cover and let simmer for about 90 minutes or until beans are cooked (you can also use cooked beans if short on time)
5/ Add additional salt, pepper or seasoning as desired and serve!
Shared from www.championdash.com & Blog@Vi
No comments:
Post a Comment